Smile POS

Mission & Vision

เริ่มต้นจากแนวความคิดที่อยากจะให้ร้านอาหาร (ไทย)ได้มีระบบคอมพิวเตอร์ใช้ในการช่วยจัดการระบบในร้านอาหาร ไม่ว่าจะเป็นเรื่องของการรวบรวมยอดขายของเจ้าของร้านในแต่ละวัน การจดรายการอาหารของพนักงานเสริฟ การอ่านตั๋วของพนักงานในครัวและ อื่นๆ ที่จะทำได้รวดเร็วและง่ายขึ้นกว่าการที่ใช้ตั๋วแบบมือที่เป็นอยู่ในขณะนั้น

ทางเราจึงได้รวบรวมความคิดทำซอฟแวร์ POS (Software point of sale) ของตัวเองขึ้นมาตัวหนึ่ง เพื่อที่จะเป็นประโยชน์แก่การนำไปใช้ในร้านอาหารโดยเฉพาะร้านอาหารไทย SmilePos ได้มุ่งเน้นไปที่ร้านอาหารไทยโดยเฉพาะด้วยเหตุผลที่ว่า เราได้เล็งเห็นว่าภาษาเดียวกันจะทำให้ผู้ใช้งาน SmilePos มีความมั่นใจมากขึ้นและไม่ต้องกังวลถึงเรื่องการสื่อสารที่ผิดพลาด นอกจากนี้เรายังเล็งเห็นถึงอัตราการเจริญเติบโตของธุรกิจร้านอาหารไทยในอเมริกาซึ่งมีเปอร์เซ็นการขยายขึ้นสูง จึงได้เริ่มต้น SmilePOS เพื่อรองรับการเจริญเติบโตของธุรกิจร้านอาหารไทย ด้วยทีมงานที่มีประสิทธิภาพและรวดเร็ว

/


who we are

At SmilePOS, we are dedicated to helping Thai restaurants by providing the highest quality Point of Sale systems. We help restaurant owners better manage their daily sales. We help waiters and waitresses reduce time spent on manual processes. We make it easy for kitchen staff members to read orders and communicate with the waiters and waitresses. For restaurants using handwritten tickets and manual systems, a POS program can reduce work and increase efficiency.

what we do

We developed our own POS software for restaurants called SmilePOS. We focus on Thai restaurants, because we speak the language and enjoy talking with our clients. At SmilePOS, we exist to support the rapidly-growing Thai restaurant industry and the entrepreneurs who make it all possible.

Helping brands to

Achieve Success

ส่วนหนึ่งจากบทสัมภาษณ์คุณศักด์สิทธิ์ในหนังสือพิมพ์ Asian Weekly
Part of the interviewed in Asian Weekly

“มากกว่า 500 ร้านอาหารที่อยู่ในรัฐต่าง ๆ เช่น แคลิฟอร์เนีย, ฟลอริดา, เมน, ออริกอน, และที่อื่น ๆ ที่ใช้บริการ SmilePOS กับ Gravity และมากกว่า 300 ร้านอาหารไทยที่อยุ่ในรัฐวอชิงตัน”

“ทาง SmilePOS ทราบว่ามีร้านอาหารไทยมีจำนวนมากในสหรัฐอเมริกา ซึ่งเราอยากเป็นส่วนหนึ่งในการเติบโตธุรกิจร้านอาหารและสัมพันธที่ยาวนานกับเจ้าของร้านทุกคน”

“ทางบริษัท Gravity และ SmilePOS จะทำการอำนวยความสะดวกเจ้าของร้านในการติดตั้ง การ Set Up บัตรเครดิตภายในเวลาที่กำหนด”

“เวลาที่เราเห็นเจ้าของร้านมีความสำเร็จ นั้นก็คือความสุขของเรา”

จากบทความที่ผ่านมาทำให้รู้ว่า สิ่งที่สำคัญสำหรับเรามากที่สุด คือการที่ทำให้เจ้าของร้านทุกคนมีรอยยิ้ม

“About 500 restaurants in the country, including those in California, Florida, Maine, and Oregon, are currently serviced by SmilePOS and Gravity Payments. Three hundred of those are restaurants in Washington.”

“There are a lot of Thai restaurants in the U.S., and we want to help them as much as we can and do business with them to create long-term relationships,” Udompanit said.

“Gravity will set up an account and Smile will get all the equipment ready and go out to the business to do the installation. Gravity attaches the services in equipment and gets the business up and running in a matter of days, or a couple of weeks,” Wagner said.

“What has helped SmilePOS over the years is Udompanit’s ability to work effectively with Thai restaurant owners. When his clients are happy, he’s happy.”

This strongly emphasized our mission “Our Goal is to make you smile – Hands down, the best customer service and support around”